Фабио Канаваро и Икер Касиљас имали су разговор уживо на Инстаграму. Разговори уживо на друштвеним мрежама нов је вид комуникације и све чешћи међу спортистима у доба пандемије и све занимљивији њиховим фановима.

После сусрета Тотија и Тонија, на Инстаграму су се „нашли“ Фабио Канаваро и Икер Касиљас. Двојица другара, припадници различитих генерација, саиграчи из Реал Мадрида, говорили су неформално о својим плановима и активном учешћу у свету фудбала.

"Ти ћеш бити председник ФС Шпаније, а ја ћу тренирати Реал Мадрид", рекао је Италијан Шпанцу који планира да се кандидује за првог човека шпанске федерације. „Рад у Кини ми много помаже да стекнем искуство и будем бољи. Сада већ могу да кажем да имам више самопоуздања и своје методе. Спреман сам да се вратим у Европу“.
Фабио Канаваро   фото: ЕПА


Голман Порта брзо је одговорио актуелном селектору националног тима Кине, бившем играчу Наполија, Парме, Јувентуса ...

„Имам нове идеје, али име не добија на изборима. Комплексна је то процедура. Изаћићу на изборе и тражити гласове идејама“, рекао је Касиљас Канавару.

Све ово било је у шаљивом тону двојице фудбалских великана, а Италијан је покушао разговор да заврши у комплементирању Шпанцу:

„Ти си најбољи голман ког сам икада видео“, рекао је Канаваро, али га је Касиљас подсетио на раније изјаве: „Како сад то? Увек си говорио да је Ђиђи најбољи на свету“.