Некадашњи турски голман Рушту Реџбер и даље се налази у тешком стању због вируса корона. Његова супруга Исил, која му је пренела вирус, огласила се на Инстаграму у вези здравствене ситуације бившег чувара мреже Барселоне, Бешикташа и Фенербахчеа.

"Последња 72 сата су била веома тешка и надам се да ће од сада бити боље. Желим да се захвалим свима који су уз нас. Ово је битка људског бића против ствари које тело не познаје", рекла је Исил, а преноси Фанатик.

Она је објаснила како се Реџбер осећао три претходна три дана.

"Важно је да се што раније открије, овај вирус не остаје у грлу или носу, брзо се креће и гнезди се у плућима. Ту се брзо множи и започиње упала плућа. Првих 72 сата су врло критични, Рушту је данима имао грозницу. Чудни симптоми које раније није доживео, осетио или видео. Патио је од јаке слабости, умора, губитка апетита. Кожа му је постала сива", открила је Исил.

"Дисао је брзо и имао је потешкоће у томе, поред кашља који није престао. Такође није могао да говори и имао је неправилан пулс", додала је.

Рушту Реџбер примљен је у болницу протеклог викенда и одмах стављен под сталну негу када је установљено да је био позитиван на вирус корона.

Исил му је пренела вирус по повратку из САД јер се није придржавала обавезног двонедељног карантина.