Конте: Сви играчи су једногласно прихватили смањење плата

Новости онлине

01. 04. 2020. у 13:08

Конте: Сви играчи су једногласно прихватили смањење плата

Антонио Конте фото: ЕПА

Очекује се да ће се УЕФА, која у свом саставу има 55 асоцијација, ускоро састати како би проценила могућност закључења текуће сезоне
Тренер Интера Антонио Конте разговарао је са играчима на тему смањења плата док у Италији траје тешка ситуација око епидемије вируса корона. На крају састанка шеф струке клуба из Милана је био поносан на своје изабранике:

„Сви до једног, од капитена Хандановића до оних најмлађих, прихватили су идеју о смањењу плата као начин да се клуб суочи са падом прихода у ванредној ситуацији“, рекао је Конте који је контактирао директора Интера и јавио му договор екипе.

Јувентус је први клуб из Серије А који је објавио да је постигао договор о умањеним приходима са играчима и стручним штабом. Интер је мало пролонгирао јер је чекао став УЕФА.

Очекује се да ће се УЕФА, која у свом саставу има 55 асоцијација,  ускоро састати како би проценила могућност закључења текуће сезоне. Опет, одлуку УЕФЕ мора да аминују влада и струка у свакој држави понаособ, пишу италијански медији.

.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације