Здравко Мамић и даље ведри и облачи у загребачком Динаму. Некада први човек хрватског клуба, који се већ неко време налази у Херцеговини јер је у Хрватској осуђен на шест и по година затвора због извлачења милиона из Динама, прво је коментарисао актуелну проблематику „модрих“ и објавио на друштвеним мрежама плате тренера Динама Ненада Бјелице и његових помоћника.

Није се Мамић задржао само на цифрама, него је у опису фотографије дао и свој коментар који је „запечатио“ са Game over (Игра је готова).

„Меси и саиграчи су се одрекли 70 посто примања, белгијски фудбалери ће месечно преживљавати са 2.000 евра, Жилина која је седмероструки првак Словачке је прогласила банкрот, Кристијано Роналдо, Јувентус, Бајерн и многи други су се солидарисали и показали да се на муци познају јунаци. Динамо се припрема за времена испред нас и сви морамо да носимо део терета. Све успехе клуб је наградио, никоме није остао дужан. Омогућио је играчима услове рада какве нема нико у овом делу Европе, а то ће радити и убудуће. Geme over", написао је Мамић.

А потом је имао и додатак:

"Бити спреман пре олује понекад значи разлику између живота и смрти. Динамо ће бити спреман. Лаку Вам ноћ желим", написао је Мамић, уз народну мудрост: "Штеди се кад се има, а не кад се нема".

Играчи Динама, предвођени капитеном Аријаном Адемијем и стручним штабом ког предводи Ненад Бјелица, прошле одбили су смањење плате у време пандемије вируса корона, после чега је Динамо отпустио цео стручни штаб. Тренер Бјелица, који је клубу донео највећи успех у последњих 30 година, „преживео“ је прву сечу.

На фотографији коју је објавио Здравко Мамић, пише зарада Ненада Бјелице у посљедњих 20 месеци, која износи близу 3 милиона евра, док је укупан трошак њега и стручног штаба близу 5 милиона евра.