Ни реч о Карлеуши: Огњен Врањеш – зашто се каже глуп као фудбалер и како је поцепао уговор каријере

Новости онлине

30. 03. 2020. у 15:30

Ни реч о Карлеуши: Огњен Врањеш – зашто се каже глуп као фудбалер и како је поцепао уговор каријере
Зато што 95 одсто фудбалера има исти стил, облачи се исто, јури исте девојке, има иста кола. Има доста играча који нису образовани, који не знају да саставе две реченице. Исто као и ја, каже Врањеш
Репрезентативац Босне и Херцеговине Огњен Врањеш открио је зашто људи сматрају да су фудбалери глупи. Дефанзивац је на занимљив начин одговорио на ово питање.

"Зато што 95 одсто фудбалера има исти стил, облачи се исто, јури исте девојке, има иста кола. Има доста играча који нису образовани, који не знају да саставе две реченице. Исто као и ја, цели живот јуриш лопту, тучеш се и бориш. Томе си био посвећен, ниси био посвећен књизи. Ниси прочитао 100 или 1.000 књига као неку људи. Реално нећу ја да се правим паметан, видиш и ја кад дајем интервју како причам а како прича неки образовани човек", рекао је Врањеш током уживо укључења на Инстаграму.

Одговарајући на питања, између осталог, дотакао се сукоба са Едином Џеком. Популарни “Дијамант” му је тада наводно очитао “буквицу” због сукоба са навијачима, такозваним “Фанатикосима”.

"Тешко да ико мени може да очита буквицу. Мислим, можеш са мном увек да попричаш нормално, да ме посавјетујеш, али да ми очиташ буквицу… Нисам још срео таквог човека", изјавио је Врањеш.

Kада је имао 21 годину, Врањеш је имао прилику да оде у Манчестер јунајтед.

"Kада сам имао 21 годину имао сам прилику да одем у Манчестер, то је пропало. Тврдим да у том периоду није било нападача у Европи који је могао да ми парира. Због свега што се догодило моја каријера у репрезентацији је завршена", рекао је бањалучки дефанзивац.

Открио је и да је поцепао уговор живота, када је био у Русији.

"Имао сам у Kраснодару уговор на две године, понудили су ми нови, већи уговор на још три и по године. Мом тадашњем менаџеру био је проблем да путује 200 километара из Ростова како би дошао на преговоре, тада сам из револта устао и поцепао уговор, а потом сам отишао из Kраснодара".

Врањеш тренутно наступа за АЕK, као позајмљен играч Андрелехта и најавио је да ће се на лето вратити у Белгију јер са овим клубом има уговор на још две године.

Врањеш је у последње време био више у центру пажње због скандала ван терена и наводно везе са српском певачицом Јеленом Карлеушом него због фудбалских достигнућа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Opaky

30.03.2020. 16:38

Najbolji napadac u Evropi? Daj bre, decko, oladi, da nije bilo afere u Tosinom bunaru ne bi niko ni znao za tebe

Citajpazljivije

31.03.2020. 10:18

@Opaky - Rekao je da je bio najbolji defanzivac, a ne napadac.Iz kog li si bunara ti izasao?

правило бр. 1

30.03.2020. 18:19

нек си мо реако, нисмо ни ми читали књиге