НЕЛЕГАЛНА смена. Младен Крстајић склоњен је с места председника Радника из Бијељине, како каже, на нелегитиман начин, у режији градоначелника Мићића. Бивши селектор Србије био је први човек овог клуба пет година, а сменили су га на седници на којој није могао да буде присутан и која није смела да се одржи због мера против вируса корона. Уместо Крстајића, изабран је Предраг Перковић, директор компаније "Водовод и канализација" а. д. Бијељина.

- Очекивао сам овакав епилог. Не могу да се љутим на делегате који су ме изабрали за председника пре пет година, то су људи који воле Радник, мада има и оних који су морали тако да поступе, јер је главни организатор комплетне приче градоначелник Бијељине Мићо Мићић. Он гледа само себе, има потрчка Пеђу Јовића, који је егзекутор, а што се тиче осталог, могу једино да честитам Перковићу на именовању. Знам да му је наређено да то буде. Смешно, једноставно речено, смешно - рекао је Крстајић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Крстајић повукао оставку, али је, ипак, бивши председник Радника

Као истакнути фудбалски радник, дошао је да помогне клубу и сматра да је његов посао био успешан.

- Пет година сам радио, издвајао свој новац, одвео два пута екипу у Европу заједно са играчима и стручним штабом, освојио Куп Босне и Херцеговине, неколико купова Републике Српске... Затекао сам минус у каси, и вратили смо 250.000 дуговања. Замрзао сам уз помоћ Владе РС дугове некима захваљујући свом имену и презимену. Често сам из свог џепа финансирао неке горуће проблеме са по пет или десет хиљада евра. Никад нисам ни ручао на рачун клуба, користио телефон или сипао гориво. Пет година возим властити аутомобил и никад ни динар нисам узео од клуба - нагласио је Крстајић.

БОРИЋУ СЕ ЗА ПРАВДУ
КРСТАЈИЋ је нагасио да ће наставити да се бори како би доказао истину.
- Ово је била освета градоначелника Мићића кога никад нисам "зарезивао". Жалосно је да један човек ведри и облачи овим градом и лаже и маже како није информисан. Он је тотално застранио. Не треба мени никаква функција, то није суштина. Суштина је да он жели да буде све. Е, па не може, када прође ова пандемија вратићу се да докажем на чијој је страни истина - рекао је Крстајић.