Фудбал је стао у скоро целој Европи. Мало ко, поготово у Италији и Шпанији, које су жаришта вируса корона на Старом континенту, уопште и размишља о најважнијој споредној ствари, док је у остатку Европе ситуација нешто релаксиранија.

Тако из немачке стижу гласине о потенцијалним трансферима, када дође ред на њих у неком тренутку. Тема је потенцијални српски репрезентативац Марко Грујић, већ две године фудбалер Херте на позајмици из Ливерпула.

Како тренутно ствари стоје некадашњи везиста Црвене звезде тешко да ће и у наредној сезони добити значајнији простор на "Енфилду", али исто тако, барем према информацијама из Немачке, тешко ће остати и у Херти.

Наводно, добре роле Грујића у Бундеслиги запале су за око челницима Ајнтрахта, који планирају да уђу у преговоре с Ливерпулом око откупа уговора, а наводно се и директор клуба из Франкфурта Ферди Бобић нада да би "редси" могли да спусте захтеве откупне клаузуле, која у овом тренутку износи 25 милиона евра.

Да у целој причи може да буде ватре говори и то што Ајнтрахт има одлична искуства са српским фудбалерима. Прошлог лета су Лују Јовића продали Реалу за 60 милиона евра, а ове сезоне у тиму имају двојицу Срба Мијата Гаћиновића и Филипа Костића, док је трећи, Дејан Јовељић, на позајмици у Андерлехту.