Фудбалер Челсија Педро рекао је да му недостају његова деца, коју не виђа због изолације и пандемије корона вируса. Педрова деца су у Шпанији, а он није смео да путује у домовину и прикључи се породици, већ је остао у Енглеској.

- Тешко је када не можете да видите децу, родитеље, рођаке, да не будете са њима у овим компликованим и тешким временима за све нас. Ми смо у сталном контакту телефоном, причамо чиме се бавимо у изолацији и покушавамо да будемо што ближи. Наравно, волели бисмо да будемо заједно, али то сада, из безбедносних разлога није могуће, остаћемо овде и покушаћемо да пребродимо ово најбоље што можемо - рекао је Педро за клупски сајт.

Он је остао у контакту и са саиграчима из Челсија.

- Разговарао сам телефоном са Kепом (Аризабалагом) и Маркосом Алонсом. Звао сам и Ђордија Албу из Барселоне. У контакту сам и са другим играчима, да видим како подносе ситуацију, са играчима који су сами, што понекад може бити тешко. Ово су тешка времена и у сталном смо контакту. Много причам и са Аспијем (Аспиликуета) и сви пратимо вести из клуба и тренинге које морамо да обављамо код куће - навео је 32-годишњи шпански фудбалер.

Премијер лига прекинута је најмање до 30. априла због пандемије.

- Чекамо да чујемо када можемо да почнемо са тренинзима и када ће бити могуће наставити сезону. Сада је најважније да се све врати у нормалу и да изађемо из ове ситуације што пре - додао је Педро.