ПСЖ помаже здравственим радницима: Дресови за лекаре

Г. ЧВОРОВИЋ

четвртак, 26. 03. 2020. у 17:49

ПСЖ помаже здравственим радницима: Дресови за лекаре
Париски клуб је у четвртак у својој званичној он-лајн продавници ставио у продају дрес на коме пише "Сви уједињени". Прикупљена средства користиће се за финансирање акција подршке здравственом особљу
(Од сталног дописника: ПАРИЗ)

ФУДБАЛСКИ клуб ПСЖ из Париза наставља да се мобилише у знак подршке здравственим радницима који се свакодневно на првој линији боре против епидемије вируса корона.

Париски клуб је у четвртак у својој званичној он-лајн продавници ставио у продају дрес на коме пише "Сви уједињени". Прикупљена средства користиће се за финансирање акција подршке здравственом особљу.

На продаји је 1.500 уникатних дресова чија је цена 175 евра по комаду. Клуб се захвалио спознорима "Најк" (NIKE), "Акор Лајв Лимитлес" (Accor Live Limitless), "КНБ" (QNB) и "Уреду" (Ooredoo) који су се прикључили акцији, због чега ће целокупна сакупљена сума бити предата управи париских болница која запошљава сто хиљада људи.

- Суочен с кризом кроз коју пролазимо, ПСЖ намерава да буде снажно мобилисан, као и сви његови партнери и навијачи. Можемо само да имамо осећајност и захвалност за огроман посао који здравствени радници свакодневно, храбро и посвећено раде, да би се ухватили у коштац са ванредном ситуацијом. Ови изванредни људи су пример свима нама. Борба прети да буде дуга и клуб жели да им понуди конкретну помоћ у испуњавању њихових приоритетних потреба – поручио је, између осталог, председник ПСЖ Насер ел Халеифи.

Први човек париског клуба најавио је нове иницијативе следећих дана.

- Захвални смо на овом предивном гесту. ПСЖ је ојачао париске болнице! Бели картон за овај велики клуб који подржава беле мантиле! Натопили смо знојем мантиле! Они знају шта то значи. Наш циљ: спасити што више живота – поручио је генерални директор Париских болница Мартин Ирш.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације