Тренер Вождовца Јован Дамјановић рекао је данас да фудбалерима тог клуба није пријатно због ситуације са корона вирусом, а да модерна технологија олакшава ситуацију и да је у редовном контакту са њима.

"Са играчима сам у контакту и често обављам појединачне телефонске разговоре. Такође, имамо конференцијске састанке и позиве путем интернета у којима се састаје цео тим и стручни штаб. Модерна технологија нам то омогућава, да се видимо, разменимо коју реч и пошаљемо једни другима добру енергију и подршку. Играчима наравно није нимало пријатно ово стање, као ни свим нашим суграђанима. Ипак, фудбал је за све нас пре свега страст и љубав па тек онда посао", рекао је између осталог Дамјановић за сајт клуба.

Фудбал је прекинут због пандемије корона вируса и непознато је када ће се наставити.

Дамјановић је навео да време у изолацији проводи са породицом, за коју је казао да је основна ћелија друштва.

"Увек је прилика да им то кажемо и покажемо, брзо пролази време. Ову комплексну ситуацију треба искористити да се на професионалном плану научи нешто ново, прочита и погледа нешто квалитетно у циљу едукације и увсавршавања. Такође, имам рутине које чине мој дан и те навике ми значе много. Без обзира која је ситуација трудим се да их задржим и будем истрајан", казао је Дамјановић.