КАМПАЊУ„Остани код куће" коју je , непосредно по избијању епидемије корона вируса, покренула Покрајинска влада, данас је подржао и Немања Матић, један од најбољих фудбалера славног Манчестер јунајтеда и енглеске Премијер лиге и, наравно, стандардни репрезентативац Србије.

Поред наших врхунских спортиста, у кампањи „Остани код куће" учествују и познати уметници и друге јавне личности. Покрајинска влада захваљује и њима и Немањи Матићу, али и свима који поштујуапел да остану код куће и тиме доприносечувању и свог и туђег здравља и, као и успешној борби и коначној победи над епидемијом корона вируса.

Порука Немање Матића:

- Драги моји, овим путем желим да вас поздравим и да вас позовем да сада више него икада поштујемо мере надлежних органа. Сви смо свесни ситуације у којој се налазимо. Никоме није лако, али сам сигуран да уз нашу челичну дисциплину можемо да изађемо на крај са овим вирусом. Веома је битно да останете код куће. Што због себе, својих укућана, пријатеља, комшија. Важно је да поштујемо све што се од нас тражи. Сигуран сам да ћемо се ускоро видети. Љубитељи фудбала, спорта, чувајте се.