Мијат Гаћиновић донирао Требињу 10 хиљада евра за борбу против вируса корона

Д. Цураћ

среда, 25. 03. 2020. у 17:49

Мијат Гаћиновић донирао Требињу 10 хиљада евра за борбу против вируса корона

Мијат Гаћиновић фото: ЕПА

Много је важно да у овој борби будемо сложни, да победимо и да се што пре вратимо уживању у лепоти нашег најлепшег града. Чувајте се и чувајте људе око себе - поручио је српски репрезентативац
На подручју источне Херцеговине нема оболелих од вируса корона, нити сумњивих случајева, а Град Требиње добио је вредне донације од три требињске фирме, као и фудбалера Ајнтрахта из Франкфурта и репрезетативца Србије Требињца Мијата Гаћиновића.

Репрезентативац Србије донирао је 10.000 евра Граду Требињу за превенцију пандемије новог вируса корона, а сјајни фудбалер обратио се и путем видео линка.

- Поздрав свим мојим Требињцима и људима у региону. Желим овом приликом да позовем све, поготово млађе генерације, да поштују процедуре надлежних органа и заштите све око себе. Много је важно да у овој борби будемо сложни, да победимо и да се што пре вратимо уживању у лепоти нашег најлепшег града. Чувајте се и чувајте људе око себе - поручио је Гаћиновић.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић захвалио се Гаћиновићу, као и требињским привредницима који ће донирати три нова респиратора требињској Болници.

-Наш суграђанин фудбалер Мијат Гаћиновић је донирао средства граду Требињу да искористимо за најосјетљивије особе, за оне којима је потребна помоћ. Kористим прилику да се захвалим њему лично, не само на подршци финансијској, него и моралној. Такође три привреднка су најавила да ће набавити респираторе, којима такође велико хвала - рекао је Ћурић.

У Требињу су са састали предстваници свих локалних заједница из источне Херцеговине како би ускладили превентивне мјере.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)