Код куће, да брзо прође: Дегенек се одлично организовао у условима самоизолације

З. Ћ.

24. 03. 2020. у 21:07

Нема нам друге, седимо у својим домовима да би се све што пре и безболније завршило – истиче штопер Црвене звезде

Код куће, да брзо прође: Дегенек се одлично организовао у условима самоизолације

ТРЕНИНГ Милош Дегенек Фото ФК Црвена звезда

ПУН је позитивне енергије, као увек, ни ова невоља није га "сморила". Штопер Црвене звезде Милош Дегенек каже да му недостаје нормалан живот, шале са саиграчима на тренинзима, навијачи и утакмице, али да и у овој невољи коју је донела епидемија вируса корона тражи начине да изађе јачи и бољи.

- Није нам свеједно, боримо се у овим околностима. Цела држава. Морамо да будемо паметни, организовани, дисциплина да нам буде јака, доследна и да стриктно останемо у кућама... Знам да сви људи једва чекају да се врате нормалном животу. Да могу безбедно да прошетају, да оду у кафић, у биоскопе, играју неки спорт у парку или као ми да једва чекамо да се вратимо тренинзима, да се напуни "Маракана" и да се опет игра фудбал. Замолио бих све људе да остану код куће, да поштују закон, полицију, војску како бисмо што пре као држава и друштво превазишли и победили овај вирус и наставили са нормалним животом - каже Милош.

На друштевним мрежама недавно је објавио снимак собних тренинга, реквизити су му трака за трчање, собни бицикл, струњаче.

- Одрадимо ми све тренинге које смо добили, али то није исто као прави тренинг у групи, као рад са лоптом. Навикли смо свакодневно бар на један прави тренинг, можда и више да смо ту сви заједно, да се дружимо, шалимо да радимо напорно и напредујемо. Овако смо ускраћени за прави рад, али бар имамо ове тренинге који нам помажу да останемо здрави и колико-толико спремни. Кад крене фудбал поново да нам не буде требало много времена да уђемо у ритам. На линији сам са саиграчима, размишљају као и ја.

Стаменом дефанзивцу много недостају и Звездини навијачи којима је пренео оптимистичку поруку.

- Придржавајте се правила, будите здраво, скупите сву снагу и чувајте грла. Кад дође прва утакмица да напуните "Маракану" и да се ори песма 90 минута. Видимо се ускоро, даће Бог...

ЛАКШЕ СА ДЕВОЈКОМ
ДО увођења ванредног стања Милош је одлазио до родитеља, брата, сада је углавном у свом стану и није усамљен.

- Девојка ми помаже и у тренинзима, сними ми оно шта треба, али ме и здраво храни - каже Дегенек. - Спрема ми избалансиране оброке, води много рачуна о томе и много је боље него да се хранимо по ресторанима. Искрено и сјајно се осећам, баш ми прија. Слободно време проводимо вероватно као и сви остали. Ми смо бар у Црвеној звезди навикли на карантин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације