ФК Партизан део од плата донира Влади Републике Србије за борбу против вируса корона

Тањуг

24. 03. 2020. у 14:44

ФК Партизан део од плата донира Влади Републике Србије за борбу против вируса корона

Фудбалери Партизана фото: ЕПА

Ни у једном тренутку се није доводило у питање да ли ћемо спровести акцију помоћи или донације, рекао је Милош Вазура
ФК Партизан саопштио је да ће у складу са новонасталом ситуацијом изазваном пандемијом корона вируса, као друштвено одговорна компанија донирати средства Влади Србије.

"ФК Партизан је као друштвено одговорна компанија донела одлуку да део примања фудбалера првог тима, менаџмента и спортског сектора клуба донира Влади Републике Србије. Ни у једном тренутку се није доводило у питање да ли ће ФК Партизан спровести акцију помоћи или донације, већ смо у договору са надлежним органима пратили шта је неопходно и најпотребније као помоћ болницама и институција од медицинског значаја", рекао је генерални директор ФК Партизан Милош Вазура у саопштењу достављеном медијима.

Вазура је истакао да су црно-бели током читаве године спроводили различите акције помоћи где су транспарентно кроз ПР акције или акције појединаца помагали како новчно, тако и у гардероби, намерницама...

"Сходно ситуацији у нашој земљи изазваној пандемијом корона вируса, сви играчи првог тима ФК Партизан, менаџмент, спортски сектор и одрећи ће се дела својих месечних примања за март, где ћемо као клуб цео износ донирати Влади Републике Србије. Захваљујем се и нашим играчима који су не само сада, вец кад год је то потребно, препознали важност ситуације и несебично пружили материјали допринос. Апелујем и на друге друштвено одговорне компаније и јавне секторе да и они помогну колико могу, новчано или на други начин који је неопходан у овом тренутку", нагласио је Вазура.

Како је наведено, донација ФК Партизан биће уплаћена у среду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Павловић

24.03.2020. 14:54

Kako може Партизан да донира Владу Србије кад га та иста влада финансира ?

radi se o Partizanu

25.03.2020. 02:21

@Павловић - Pa jeste, u FK Partizan odlaze veće pare iz budžeta Srbije nego u FK Crvena Zvezda.

Nemanja Simović

24.03.2020. 15:30

Влада: "Нисте требали. Ми то сами."Плус, звездаш се први сетио.

Acoj

24.03.2020. 20:43

@Nemanja Simović - Lepo si napisao zvezdas (sve reci hvale za njega) a ovo je ceo klub!!!

Lokator

24.03.2020. 17:43

A gde su pevači i pevaljke,srpska majka,Lukas i ostali polusvet sa gomilom para koju su zaradili od naroda?Gde su oni koji su zaradili brdo para na konto države i naroda?Sad bi trebalo da doktori i naučnici koji jedva sastavljaju kraj sa krajem spašavaju državu i svet da bi se narkodileri,tajkuni,pevaljke i starlete opet širile po Srbiji glumeći elitu.Sakrili se u mišje strahujući za svoje bedne živote.