Жонглирањем против вируса корона: Влаховић се прикључио акцији Остани код куће (ВИДЕО)

Ђ. С.

недеља, 15. 03. 2020. у 16:44

Жонглирањем против вируса корона: Влаховић се прикључио акцији Остани код куће (ВИДЕО)

Душан Влаховић Фото Инстаграм

Млади српски нападач из Фиорентине се прикључио глобалном изазову "Остани код куће", и на свом инстаграм-профилу објавио снимак како жонглира са кесом са кокицама

ДУШАН Влаховић је одлучио да време које проводи у карантину због заразе вирусом корона проведе на најбољи начин, и помогне другима колико год може. Млади српски нападач из Фиорентине се прикључио глобалном изазову "Остани код куће", и на свом инстаграм-профилу објавио снимак како жонглира са кесом са кокицама, и позвао све људе који га прате да се одазову и помогну најугроженијим у Италији, која је највеће жариште опасног вируса у Европи.

- Прихватио сам изазов за помоћ италијанским болницама. Идите на њихов профил, кликните на линк и донирајте. Номинујем Кевина Принса Боатенга, Гаетана Кастровилија и Антонија Ђулија Пиција - навео је Влаховић.

Наш шпиц се акцији "Остани код куће" првенствено прикључио када је пимпловао лопту, пре чега је руке намазао антибактеријским гелом. Међутим одлучио је и да се нашали, па је "бубамару" заменио кокицама, и показао да се налази у сјајном расположењу. Влаховић се тренутно налази у кућној изолацији, слуша савете лекара и не излази напоље, а апеловао је на људе широм Италије да учине исто.

Подсећамо, када Душан је у петак сазнао да болује од вируса корона, наш нападач је симболично поручио да се осећа добро и да ће дати гол тешком противнику, којем неће допустити да га заустави.

Влаховић је у досадашњем току сезоне постигао шест голова уз асистенцију за Фиорентину, и очекује се да од челника "виоле" добије нови, финансијски издашњнији уговор.

ТРИО ПОЗИТИВАН

ЈОШ два случаја вируса корона у Фиоренитни. После Влаховића, од вируса ковид-19 оболели су и Патрик Кутроне и Херман Пацела, потврђено је из редова италијанског тима. Њих двојица се осећају добро и налазе се у кућној изолацији, а Пацела је поручио свим људима који га прате да брону о свом, али и о здрављу ближњих особа.