Тренер фудбалера Вождовца Јован Дамјановић рекао је да његова екипа није у пријатној ситуацији, али да је показала да је екипа за велика дела и да ће покушати да се против Партизана прикаже у правом светлу.

- Тренутно се налазимо у не толико пријатној ситуацији после пет везаних пораза, али мислим да то није реална слика овог тима и онога што момци могу. Показали су у првом делу првенства да су екипа за велика дела, само је потребно да се вратимо на прави колосек. Имамо квалитетан тим и сјајну групу играча, то ће ускоро изаћи на видело - рекао је Дамјановић у најави утакмице.

Вождовац ће у суботу дочекати Партизан у 26. колу Супер лиге Србије. Утакмица ће се због пандемије вируса корона играти пред празним трибинама.

Дамјановић је навео да је утакмица требало да буде празник фудбала.

- Долази нам озбиљан противник, а ми ћемо покушати да се представимо у најбољем светлу - истакао је Дамјановић, који неће моћи да рачуна на повређене Немању Пејчиновића и Немању Вучића, док капитен Немања Николић неће играти због суспензије. Упитан је и наступ голмана Илића.

Неће играти и један од најбољих играча Јован Нишић, јер је такав договор направљен при његовом трансферу из Партизана у Вождовац.

- Било како било, ко год да изађе сутра на терен биће оно најбоље што Вождовац има - рекао је Дамјановић.

Утакмица ће почети у суботу у 15.30 на стадиону Вождовца.