Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је задовољан игром свог тима у суботњој победи над Радничким у српском првенству.

- Данас смо мало више играли. Имали смо озбиљног ривала, није било лако, али смо имали више од игре. Мислим да смо више заслужили победу, имали смо више шанси и удараца на гол. Прилично сам задовољан са карактером екипе током свих 90 минута утакмице с обзиром на то да је утакмица била јако тешка, психички и физички. Остали смо стрпљиви и мирни и успели да на крају освојимо сва три бода - рекао је Милошевић за Арену после утакмице.

Партизан је у Београду победио Раднички из Ниша са 1:0, у 25. колу Супер лиге Србије.

- Пореметиле су нас две принудне измене, прво Натхо па Садик, а пре утакмице смо остали и без Суме. Остали смо без играча који могу да направе разлику један на један. Због тога нисмо играли у оној мери у којој можемо - казао је Милошевић.

Он није могао да каже колико су озбиљне повреде Бибраса Натха и Умара Садика, који су пре краја утакмице изашли из игре.

Тренер Радничког Радослав Батак је рекао да је задовољан игром, али не и резултатом.

- Генерално сам задовољан игром, али нисам задовољан резултатом. Момци су пружили свој максимум у овом тренутку. Напредујемо из дана у дан, то смо показали у данашњој утакмици. Кратко и јасно, чека нас утакмица са Мачвом коју морамо да добијемо - рекао је Батак.