У новом броју листа за кладионичаре “Тип” можете прочитати предлоге за мечеве овог викенда.


* ЛУКА МИЛИВОЈЕВИЋ капитен Кристал Паласа (Енглеска) - Ред је да се Брајтону врати пропуштено


ВУЛВС – БРАЈТОН X2

- Ми смо, ни сам не знам како, успели сва три бода да освојимо на терену Брајтона, који нас је благо речено „разбио“. Ако понови игру и залагање из прошлог кола, био би ред да му се бар део пропуштеног из нашег окршаја врати на тешком гостовању Вулвсима.


* НЕНАД ЏОДИЋ скаут Монпељеа (Француска 1)


ДИЖОН – ТУЛУЗ 1

- Дижон се налази на првој позицији изнад зоне испадања и покушаће да на време примири бриге око опстанка, док је Тулуз већ једном ногом у другој лиги.


* МАРКО ДМИТРОВИЋ голман Еибара (Шпанија 1)


АТЛЕТИКО М. - СЕВИЉА 0-2

- Атлетико код куће гостима не даје за право да помисле, а камоли размишљају о некој ефикасности. Неизвестан и са мало голова, баш такав дуел очекујем на “Ванди”.


* ДУШАН ЛАГАТОР (Сочи, Русија 1)


СПАРТАК М. - КРАСНОДАР 1

- Дерби као и сваки деруги дерби незахвалан је за прогнозу. Међутим, у овом бих се осмелио да предност дам домаћину збго повреда које су знатно ослабиле Краснодар који такав тешко може да се супростави ривалу.


* ДЕЈАН СТАНКОВИЋ тренер у Аустрији


АУСТРИЈА - СТ. ПЕЛТЕН 1

- У тим Аустрије враћа се капитен, свакако њен најбољи играч који је због картона „одлежао“ две претходне утакмице. Домаћин је чак пет последњих мечева првенства завршио нерешено. Време је да победом пресече тај низ после кога је и математички изгубио шансу да сезону заврши мечевима плеј-офа.