ОНИ су први, ми смо бољи. На тај начин резонује високи нападач Партизана Умар Садик када говори о ономе што њега и саиграче очекује у недељу на стадиону "Рајко Митић". По његовим речима тога је врло добро свестан његов колега са друге стране Топчидерског брда са којима је већ дуго у сјајним односима.


- Боаћи је мој добар пријатељ. Ових дана смо заузети тренинзима, па се нисмо чули. Он је један од најбољих играча у лиги. Увек ми каже да ће нас победити, као и ја њему. Верујем да и он зна да смо најбољи у Србији, али табела каже другачије и онда и он може да каже шта пожели - јасан је Садик.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вечити дерби на “Маракани” суди дебитант: Лукић бачен у ватру


Када су очекивања од другог овосезонског дербија у питању, за високог Нигеријца нема дилеме.


- За нас је најважније да остваримо добар резултат, без обзира на то ко ће дати гол. Део сам тима и успех тима је свима изнад личног. Морамо да одемо тамо са "правом" главом и менталитетом. Спремни смо и размишљамо позитивно. Искрено, нисам гледао њихове утакмице, сконцентрисан сам само на нас.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Један од искуснијих у тиму Саве Милошевића пред гостовање на "Маракани": За дерби се живи од малих ногу


На "Рајку Митићу" ће се наћи и доста чланова Садикове породице, што ће свакако представљати мотив више да пружи добру партију и нађе се на семафору.


- Сваки гол је важан, без обзира у којој утакмици. Наравно, у дербију је нешто посебно, јер навијачима много више значи. Волим да дам гол, то сваки нападач воли, али се осећам добро и када асистирам, знајући да сам урадио нешто добро за тим. Мислим да није поента свега да ли ће они успети да зауставе Суму и мене, битно је да недеља буде добар дан за цео наш тим - закључио је Сума.