Тренер Радничког из Ниша Радослав Батак рекао је данас да је Инђија чврста и дисциплинована екипа и истакао да је његов тим квалитетнији, али да то треба да докаже у недељу на терену.

- Добро смо анализирали екипу Инђије и испратили њихови игру. То је потпуно нова екипа у односу на ону која је играла у јесењем делу првенства. Имају новог тренера, променили су стил, веома су чврсти и дисциплиновани, јако су добри у транзицији по освојеној лопти и неће нам бити нимало лако у недељу - рекао је Батак на конференцији за новинаре.

Фудбалери Радничког у недељу дочекују Инђију, у утакмици 24. кола Супер лиге Србије.

Нишки тим у овај меч улази као шестопласирани на табели са са 36 бодова, док је Инђија на 14. позицији 16 освојених бодова.

- Темељно се припремамо за овај меч, моји играчи су детаљно информисани о врлинама и манама противника и очекујем да максимално мотивисано уђу у меч. Респектујемо ривала, али Раднички је свакако квалитетнији тим од Инђије и то треба да покаже у недељу. Потребна су нам три бода и даћемо све од себе да до њих и дођемо уз добри игру - рекао је Батак.

За разлику од претходних мечева, Раднички у недељу неће имати већих кадровских проблема.

- Сви играчи конкуришу за стартну поставу, осим теже повређеног голмана Николе Петровића. Враћа нам се леви бек Лазар Ђорђевић, који је због повреде леђа пропустио утакмицу са Војводином, и то је веома важна информација за нас - рекао је Батак.

- Сви смо мотивисани да се докажемо пред нашом публиком и да се вратимо на победнички пут - додао је тренер Радничког.

Утакмица Раднички Ниш - Индија игра се у недељу од 16.00 на Чаиру.