Манчестер сити је у Мадриду направио преокрет и савладао Реал у првом мечу осмине финала Лиге шампиона (2:1). Гол за победу је постигао Кевин Де Брујне са пенала када је матирао сународника Тиба Куротоу.


По завршетку меча су страни медији тај погодак описали као “освету” због тога што је Куртоа спавао са Де Брујнеовом девојком пре неколико година. Његова тадашња девојка је имала путовање у Мадрид где га је преварила са голманом.


- Не могу да верујем да је Тибо то урадио, али ћемо задржати професионални однос. Селектор ме је питао да ли да га изостави тима, рекао сам да то не би била права одлука, јер је он одличан голман и потребан је Белгији - рекао је тада Де Брујне.


Међутим, Керолајн тврди да је то урадила из другог разлога...


- Кевин ми је признао да ме је преварио са најбољом другарицом. Наша веза после тога није била иста. Била сам у Мадриду и тада се догодило нешто што није требало да се деси. Тибо ми је понудио оно што нисам имала са Кевином, направио ми је и вечеру, што Кевин никада није радио. Помислила сам “зашто да му не узвратим” и тако се то догодило - рекла је Керолајн.


Пошто је ова прича поново доспела у јавност, очекује се да ће реванш на “Етихаду” добити нову димензију.