Гобељић ускоро у клубу 100: Верујем у дуплу круну

Танјуг

24. 02. 2020. у 14:35

Гобељић ускоро у клубу 100: Верујем у дуплу круну
Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић, стрелац ефектног гола у победи против Војводине 2:0, изјавио је да је је сваким даном све срећнији у клубу и да верује у освајање дупле круне

Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић, стрелац ефектног гола у победи против Војводине 2:0, изјавио је да је је сваким даном све срећнији у клубу и да верује у освајање дупле круне.

"Сваки гол у Црвеној звезди ми много значи, а посебно када су овако ефектни. Надам се да ће их бити још више. Можда један од најлепших у мојом каријери у црвено-белом дресу, ту је и гол у Крушевцу из прошле сезоне који је такође сјајан. Прославио сам погодак са Радоњићем. Видео сам да је ту испред севера, па сам му рекао да ћу доћи до њега ако постигнем гол", рекао је Гобељић за клупски сајт.

Гобељић је дошао до коте од 98 одиграних утакмица у црвено-белом дресу, а могао би врло брзо да уђе и у "клуб 100", највероватније већ за викенд у дербију.

"Сјајан податак. Скоро три године сам у клубу, осећам се предивно и сваким даном сам све срећнији. Надам се да нећу стати на том броју и да ћу још дуго бити Звездин војник. Међутим, битан ми је и учинак целог тима, јер смо ми пре свега једна велика породица. Морамо бити максимално фокусирани иако имамо сада мало већу бодовну предност, гледамо само себе да у свакој утакмици будемо још ефикаснији јер само тако можемо много. Верујем да ћемо се на крају са нашим навијачима радовати дуплој круни", поручио је репрезентативац Србије.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације