Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе у среду гостују екипи Мачве, уз уверење да их очекује тежак меч у коме ће пружити добру игру и успети да се врате кући са сва три бода.

Тренер ТСЦ-а Золтан Сабо рекао је да се његова екипа после утакмице с Партизаном у суботу (1:1) одмах окренула новом противнику - Мачви.

"Партизан смо архивирали, окрећемо се Мачви, која је одлично почела пролећни део сезоне победом и ремијем и која се жестоко бори за опстанак. Сигурно улазе у утакмицу са пуно самопоуздања, али ћемо, наравно, и ми бити изузетно мотивисани. Добро смо одиграли против Партизана, мало је фалило и да победимо. Надам се да ће нам се то вратити у Шапцу против Мачве", рекао је Сабо.

Сабо је истакао и да су се сви играчи који су били болесни и повређени - опоравили, тако да може за меч са Мачвом да рачуна на све.

"На слатким сам мукама, одредићемо састав за среду и верујем да ће екипа која истрчи успети да победи", казао је први тренер ТСЦ-а.

Одбрамбени играч ТСЦ-а Горан Антонић оценио је да ће меч са Мачвом бити тежак, обзиром на то да се противник бори за опстанак у Супер лиги.

"Много су теже утакмице против екипа које се боре за опстанак него против оних које су у врху. То се види и из наших мечева са Партизаном и Инђијом, где смо против Инђије спасавали живу главу, док се Партизан са нама извукао у 90. минуту. Сигуран сам да нам неће бити ни мало лака утакмица у Шапцу", рекао је Антонић.

ТСЦ се, након 22 одиграна кола, налази на петом месту на табели Супер лиге Србије са 38 освојених бодова, док је Мачва на 16. месту са 12 бодова.

Утакмица Мачва – ТСЦ игра се у среду од 18.00.