ОДИГРАНО је 180 минута суперлигашког фудбала, а Партизан још није успео да затресе противничку мрежу из игре. Погодили су Милошевићеви изабраници против Радника и ТСЦ чак у четири наврата, али ниједан од тих голова није стигао после изграђених акција. Један је дело Зорана Тошића из слободног ударца, док је преостала три креирао израелски везиста Бибарс Натхо (један из слободног ударца и два из пенала).

За екипу која је после 22 одиграна кола на "коти 53" када је у питању голгетерски учинак (најбољи у лиги) више него мршав учинак, што свакако мора да представља разлог за бригу пред згуснут ред вожње у наредних седам дана. Партизан најпре у среду очекује дуел са Пролетером у Хумској, а четири дана касније на програму је вечити дерби, на терену највећег ривала.

- Мислим да је резултат реалан на основу онога што смо видели током 90 минута. Није било много шанси. Игра и наша и нашег противника била је условљена тереном који не задовољава стандарде да би играли Суперлигу. Имали смо велики проблем да се адаптирамо, ТСЦ овде игра већ неке утакмице и види се да су адаптирани на овакву врсту терена и концепти игре се мењају када морате да се прилагодите овоме - подвукао је стратег "ваљка" Саво Милошевић.

И поред тога што су многи стекли утисак да је Партизан деловао знатно безидејније у односу на први меч са Радником, Саво Милошевић није имао много тога да замери својим играчима.

- Овом утакмицом сам много задовољнији него утакмицом против Радника, јер смо показали карактер. Није било лако против озбиљног противника који има и квалитет, поред те адаптираности на терен. То је једна добро организована екипа, што сам рекао и пре меча. Добро је да нисмо изгубили.

ЛИМИТИРАНИ НА ПЕТ ШУТЕВА

ПАРТИЗАН је у Сенти био далеко од издања на које је навикао своје присталице током јесени, а свакако је због лошег терена био приморан да одустане од пас-игре и уђе у нешто што му свакако није карактеристика.

О бледом издању довољно говори податак да је Милошевићев тим упутио само пет удараца ка голу Филиповића (три у оквир и два ван оквира) што је далеко мање од уобичајеног, а притом није успео да успостави доминацију ни када је посед лопте у питању (48-52).