Косановић оставком шокирао све: Склонио сам се да не сметам

С.Бајић

23. 02. 2020. у 14:27

Косановић оставком шокирао све: Склонио сам се да не сметам

Милорад Косановић Фото: Н. Параушић

Како да радим када не могу да будем са играчима на терену. Дао сам слободу Радничком да виде шта и како даље - рекао је Косановић

ТИМ са “Чаира” је дефинитивно обезбедио учешће у “плеј- офу” и има шансу за пласман у квалификације за Лигу Европе, али и неочекивано остао без тренера који га дотле довео. Милорад Косановић, који је летос преузео Раднички, после победе његових изабраника у 22. колу над Чукаричким, директним конкурентом за излазак у Европу, минулог викенда, одлучио се да раскине сарадњу. Зашто?


-Зато што су ми отерали Душка Томаша, кондиционог тренера а да ме нису обавестили, зато што ми није укинута казна Дисциплинске комисије од четири утакмице забране вођења тима...- говори у даху, у свом стилу Косановић за “Новости”.- С обзиром на то да играмо плеј-оф и да смо на корак до Европе, тренутно смо шести на табели... и не бих хтео да сметам. Јер, како да радим када не могу да будем са играчима на терену. Дао сам слободу Радничком да виде шта и како даље.


* Наставаљате да бодрите Нишлије?


- Наравно. Па управо зато сам и отишао из Радничког. Да ником не сметам и да мени не сметају. Сматрам да је коректније да одем.


* Имате ли неке планове?


-Имам приватних обавеза и послова код куће и враћам се у Нови Сад, данас- сутра. Такође, добро ће ми доћи пауза после шест месеци. Тренутно сам растерећен. Искрено, заморило ме све то да правим нови тим сваких пар месеци. У Напретку сам за мало више од годину дана направио три тима, па у Пазару два тима, па сада у Нишу...идем, кажем, да не сметам и да мени не сметају- закључио је Косановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)