Капитен фудбалера Војводине Никола Дринчић рекао је данас да очекује тежак меч против Црвене звезде и додао да ће утакмица бити доста другачија у односу на ону из првог дела сезоне.

"Расположење у нашој екипи пред ову утакмицу је сјајно. Добро смо одрадили припреме и забележили победу у првом пролећном мечу, што нам је било јако важно, тако да је за сада све у најбољем реду. Што се тиче утакмице против Звезде, очекује нас јако тежак меч. Они имају неке своје планове, али и ми имамо своје, па ћемо видети ко ће бити успешнији", рекао је Дринчић, преноси клуб.

У дербију 22. кола Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Црвене звезде. Војводина је трећа на табели домаћег шампионата са 45 бодова, док су црвено-бели први са 58.

У првом делу сезоне, Војводина је поражена од Црвене звезде на "Карађорђу" са 1:2.

"Ово ће сигурно бити доста другачија утакмица у односу на ону из првог дела сезоне. С променом тренера, Звезда је променила и стил игре и добила неку нову енергију, док смо ми са нашим шефом наставили циклус који смо започели и сада се још боље познајемо, те мислим да боље и испуњавамо његове захтеве на терену", рекао је Дринчић.

Утакмица између Црвене звезде и Војводине игра се сутра на стадиону "Рајко Митић" од 18.00.