Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је данас да је његова екипа свесна да предстојећи меч против Чукаричког носи одређени притисак по питању коначног пласмана и истакао да тим с Бановог брда не може да га изненади.

"Испред нас је веома интересантна утакмица. Бодови су потребни и нама и њима, тако да очекујем да ће обе екипе ући чврсто и расположено у овај дуел са највећим жељама да освоје три бода. Ми имамо амбицију, знам да и Чукарички овде долази мотивисан и пред нама је једна добра утакмица", рекао је Косановић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Радничког сутра од 16.00 дочекују Чукарички у утакмици 22. кола Супер лиге Србије.

"Свесни смо да овај сусрет носи и одређени притисак по питању коначног пласмана, јер би нас евентуални пораз знатно удаљио од жељеног циља, али ми смо мирни и фокусирани. Раднички мора да нађе снаге и да одигра боље него што је до сада играо против екипа из горњег дела табеле", рекао је Косановић.

"Спремни смо и мислим да смо у стању да одиграмо једну квалитетну утакмицу. Ако будемо концентрисани и ако будемо испољили такмичарски карактер, сматрам да овај меч може да се заврши повољно по нас", додао је он.

Косановић је навео да добро познаје екипу Чукаричког.

"Поседују озбиљан квалитет у свакој линији тима, али они мене немају чим да изненаде. Играмо код куће и чврсто верујемо да ћемо се радовати након последњег судијског звиждука", рекао је Косановић.

Раднички ће против Чукаричког бити лишен услуга тројице фудбалера.

"Голман Никола Петровић је против Спартака зарадио тешку повреду рамена. Срећом није ништа сломио, али га чека пауза од месец и по дана, тако да ће његово место заузети Боривоје Ристић. Саша Стојановић и Владимир Ђилас су тек изашли из повреда, а пошто се ради о играчима у позним годинама, нећу да ризикујем неку нову повреду. Сви остали су спремни и конкуришу за стартну поставу", рекао је Косановић.

"Имамо 20 пођеднако квалитетних фудбалера, мада не могу да се отмем утиску да нам много недостају играчи попут Нермина Хаскића, Ребине Сулаке и Ерика Јирке. Са том тројицом фудбалера били бисмо способни за највеће домете, али нажалост кога нема без њега се мора", истакао је Косановић.