Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је његова жеља да Зоран Тошић остане у тиму, али је истакао да не би имао срца да стопира његов транфер ако одлучи да напусти црно-беле.


"То још није готово. Моја идеја је да пробамо да задржимо Тошића. Људски и као тренер, као неко кога је Зоран Тошић задужио много, ако његова одлука буде да иде из клуба, ја га нећу заустављати јер је заслужио такав третман. Видећемо шта ће се у наредних десетак дана дешавати", рекао је Милошевић новинарима у Спортском центру „Телеоптик“.


Београдски медији су пренели да Зоран Тошић има две понуде, односу да су за њега заинтересовани Каират из Казахстана и један клуб из Кине.


"Он је неко ко је нама потребан, то је дефинитивно, али не бих имао срца да га зауставим ако одлучи да оде из Партизана. Морам да га подржим. Понављам, то је заслужио", рекао је Милошевић.


Упитан како без Тошића ако оде, Милошевић је одговорио: "Без свакогасе може, то је тако".


"Увек се трудимо да задржимо оно најбоље што имамо... Могло је да се деси и да неко плати 15 милиона за Садика па да будемо и без њега... То је фудбал", навео је тренер Партизана.