НАЈВЕЋА играчка легенда Барселоне Лионел Меси је за шпански "Мундо депортиво" говорио о унутрашњим немирима који дрмају каталонски клуб у последње време. После индиректног напада техничког директора Ерика Абидала на играче због смене Ернестеа Валвердеа, откривено је да је клуб ангажовао агенцију "13 Вентурес" која је имала задатак да на друштвеним мрежама блати све који су рушили углед председника Ђозепа Марије Бартомеуа.

- Био сам на путу у време кад се све то дешавало. Када сам се вратио, схватио сам о чему се ради. Председник нам је на састанку рекао исто што и у јавности. Не могу да кажем шта се тачно издешавало, осим да је све што је рекао јавно, изговорио и на сатанку са капитенима - истакао је Меси.

Аргентинац је тражио у име тима да председник достави доказе поводом новонастале афере.

- Чудно је све што се десило. Председник је обећао да ће доставити доказе да то није радио. Мораћемо да чекамо, да видимо да ли је истина или не. Још увек не можемо да кажемо нешто више.

Једно од питања се тицало и Нејмаровог повратка у Барселону који је увек актуелан.

- Говорио сам то много пута. Нејмар је један од најбољих играча на свету и наравно да бих волео да се врати. Био је срећан док је играо за Барселону, забављао се добро и на терену и ван њега. Мислим да се покајао што је отишао и да би волео да се врати.

ДЕЦА НАВИЈАЈУ И ЗА РОНАЛДА
ПРОСЛАВЉЕНИ ас има три сина - Тијага, Матеа и Ћира који су исто тако велики заљубљеници у фудбалску игру, и стога имају неколико фудбалера које обожавају.

- Из нашег тима много воле Луиса Суареза, Гризмана и Артура. Од осталих навијају за Мбапеа, Нејмара и Кристијана Роналда.