Италијански фудбалски тренер Масимилијано Алегри рекао је да у септембру "мора да се врати послу", али је негирао да је било контакта са Пари Сен Жерменом. Бивши тренер Јувентуса примећен је у Паризу, па су медији спекулисали да преговара са Пари Сен Жерменом.

Он је рекао да су путовања у Француску приватна ствар и да не тражи посао на “Парку принчева”.

- Нема ништа са Пари Сен Жерменом, било би непоштовање према другима да овде разговарам са Леонардом. У Паризу сам, величанственом граду, да представим моју књигу, посебно анегдоте, моја искуства. Још ништа не знам о мојој будућности - рекао је Алегри Франс пресу.

Италијански стратег је додао да ће морати да заврши одмор после годину дана ван фудбала, пошто се плаши да ће се навићи на тај опуштени стил живота. Он је признао да учи енглески језик.

- Морам да се вратим у септембру. Ако се навикнем на одморе, нећу више радити. Због тога морам поново да учим. Из личне културе учим енглески, пошто када одем у иностранство, не могу да комуницирам - навео је Алегри.

Алегри (52) је током тренерске каријере освојио пет шампионских титула са Јувентусом, четири Купа Италије и два Суперкупа Италије, а у два наврата је био финалиста Лиге шампиона. Са Миланом је једном био шампион Италије и освојио Суперкуп Италије. Са Сасуолом је био шампион Серије Ц.