Тренер фудбалера ТСЦ Золтан Сабо изјавио је да очекује занимљиву утакмицу против Партизана, као и да ће његов тим покушати да победи фаворита из Хумске.

- Очекујемо добру и занимљиву утакмицу. Партизан је одлично отворио пролећну сезону, победом од 3:0 против Радника из Сурдулице. Ми смо освојили бод у Инђији, али упркос томе што је Партизан фаворит и ми са пуно самопоуздања улазимо у утакмицу за коју сам сигуран да ће бити лепа за гледање - рекао је Сабо, некадашњи првотимац црно-белих, на конференцији за медије.

Нападач екипе из Бачке Тополе Филип Арсенијевић нагласио је да очекује динамичну и узбудљиву утакмицу јер оба тима гаје отворен и офанзиван фудбал.

- Имамо велики респект према Партизану, сувишно је говорити о њиховом квалитету и знамо да је пред нама тежак задатак. Ипак, не одступамо од нашег начина игре, без обзира на то колико је противник јак. Да подсетим, у јесењим делу првенства у Београду, ми смо показали да можемо да парирамо "црно-белима“ (резултат 1:1). Радујемо се што после дужег времена играмо код куће, пред домаћим навијачима, очекујемо одличну атмосферу и верујемо да ћемо публику обрадовати добром игром и новим бодовима, као много пута до сада - истакао је Арсенијевић.

Везни фудбалер Дејан Милићевић је нагласио да екипа има посебан мотив када игра против добрих противника као што су Партизан или Црвена звезда и да верује да ће управо због тога сви пружити максимум.

- Наравно да нам неће бити лако, али се надамо да ћемо играти пред пуним трибинама, са великим бројем наших навијача чија подршка нам много значи да остваримо што бољи резултат - истакао је Милићевић.

Утакмица између ТСЦ-а и Партизана игра се у суботу од 16 сати на стадиону у Сенти.