Почасни председник ФК Црвена звезда Драган Џајић истакао је да су навијачи један велики покретач црвено-белог тима, као и да му испуњене трбине причињавају право задовољство. На дербију наредног кола, на мечу са Војводином, Џајић очекује да ће стадион бити пун Делија.


- Међу Звездиним навијачима поново је у моди парола „мобилизација звездаша“ тако да на мечу против Војводине можемо да очекујемомного публике. Наши навијачи развили су транспарент против Чукаричког и позвали све звездаше на утакмицу у суботу. Група која стално долази волела би да буде још више навијача. Волим да видим пуне трибине, добру атмосферу, праву звездашку. Кад их има више, Звезда има обавезу да игра боље, квалитетније, пожртвованије – рекао је Драган Џајић.


Осврнула се трећа Звездина звезда и на утакмицу са Чукаричким.


- Утакмица на Бановом брду била је за Црвену звезду психолошки много тешка. То је био деби Дејана Станковића на клупи нашег клуба. Деки је са великом одговорношћу, и свим оним што прати почетак његове тренерске каријере, био под великим притиском. Све се завршило како треба и веома сам задовољан. Такође, меч су одиграла тројица младих играча. Петровић и Николић су у Звезди већ шест месеци, а Гаврић је дебитант који је положио испит. Психолошки то много значи и за њих, за новог тренера, а највише за клуб – закључио је Џајић.