НЕПУНА четири месеца пре истека уговора са Партизаном Зоран Тошић би могао да спакује кофере, напусти Хумску и појача редове казахстанског вицешампиона Каирата. Разговори око продужетка сарадње црно-белих и искусног везисте нису до сада дали конкретне резултате, а после понуде Казахстанаца остаје отворено питање да ли ће преговори две стране уопште добити нову прилику.


Поред тога, на Тошићевом столу је и понуда једног кинеског прволигаша, која чека расплет ситуације око одлагања почетка шампионата због вируса корона.


- Истина је да имам понуде из Каирата и из Кине, али нисам још одлучио. Видећу до краја месеца - кратко је поручио Тошић.


Каират нуди Tошићу уговор на две године, што је опција која се и те како свиђа искусном везисти, па има наговештаја да ће задужити дрес екипе коју је прошле године, такође после неколико уводних пролећних кола, појачао Небојша Косовић. Без обзира на исход преговора са Казахстанцима извесно је да ће Зоран Тошић бити на располагању црно-белима за предстојеће првенствене утакмице против ТСЦ, Пролетера и Црвене звезде, с обзиром на то да првенство Казахстана почиње тек 7. марта.