Јованчић хвали и бивши клуб и тренера Лалатовића, али верује у победу свог тима: Уз подршку навијача можемо све

Новости онлине

среда, 19. 02. 2020. у 11:30

Јованчић хвали и бивши клуб и тренера Лалатовића, али верује у победу свог тима: Уз подршку навијача можемо све

Душан Јованчић фото: ЕПА

Са нестрпљењем чекамо да истрчимо на „Маракану“, рекао је везиста Звезде

Душан Јованчић очекује од дербија Црвена звезда – Војводина, на стадиону “Рајко Митић” у суботу од 18 часова, занимљив дуел и нада се великој подршци са трибина. Некада капитен екипе из Новог Сада, данас везиста лидера на табели верује да ће његова екипа дати све од себе да упише нову победу.


- У наредном колу играмо против Војводине која је незгодна и чврста екипа са одличним тренером Ненадом Лалатовићем. Са нестрпљењем чекамода истрчимо на „Маракану“. Иако је против Чукаричког било много наших навијача који су нам пружили велику подршку, другачије је када играмо на нашем стадиону. Сигуран сам да су се навијачи ужелели утакмица на стадиону „Рајко Митић“ и да ће доћи у великом броју како бисмо остварили још један корак ка освајању титуле. Навијачи нас подршком увек носе до добрих резултата. Очекујем пун Север,а ми ћемо против Војводине учинити све да забележимо нову победу –рекао је Јованчић за ТВ Црвена звезда.


Причао је Душан и о сарадњи са новим тренером Дејаном Станковићем.


- Одлично смо радили на припремама, пажња се обраћала на сваки детаљ. Доста нам је значило време проведено са новим тренером. Сигуран сам да ћемо у наставку изгледати још боље. Било је и неколико промена у тиму у односу на први део сезоне. Прикључени су млађи играчи који су се феноменално показали. Похвалио бих Николића и Гаврића који су пружили одличну партију против Чукаричког и допринели победи –рекао је за крај Јованчић.