ФУДБАЛЕР Партизана Бибрас Натхо је на почетку другог дела сезоне наставио са сјајним партијама које је приказивао пре зимске паузе, и са два гола у мрежи Радника (3:0) на најбољи могући начин направио увод за 32. рођендан, који је јуче прославио.

- Можда нисмо играли онако како се од нас очекује, али ни њима нисмо дозволили да шутну на наш гол. Имали су један покушај за читаву утакмицу. Није лако после двомесечне паузе одмах одиграти утакмицу на такмичарском нивоу, али ми смо одрадили наш посао, зауставили смо их и узели три бода - задовољно наглашава искусни везиста.

Израелски репрезентативац је оба поготка постигао из прекида (први из пенала, други из слободног ударца).

- За мене је сваки гол подједнако важан, посебно када водимо са 1:0 па морамо да постигнемо други гол да би се екипа осећала релаксираније. Дај боже да читавог живота и током каријере морам да бирам који голови су ми најлепши када побеђујемо са 3:0.

Натхо је стигао летос међу црно-беле у сам смирај прелазног рока и због тога није прошао припреме са новим саиграчима. Сада је, ипак, ситуација била другачија, и борбени фудбалер напомиње важност тога.

- То је веома важно за мене. Током јесење сезоне сам се уклапао, покушавао да што пре уђем у такмичарску форму и прилагодим се екипи. Сада много боље познајем саиграче, стално смо заједно, прошли смо и једномесечне припреме и сигуран сам да ћу бити много бољи него што сам био.

Познанство са Зораном Тошићем је превагнуло да Натхо потпише уговор за "парни ваљак". А колико је то био добар потез управе, најбоље сведочи њихов заједнички допринос на травнатом терену.

- У сваком моменту на терену знам шта Бамби мисли, где ће да крене и како ће да шутне. То важи и обрнуто, што нам обојици много помаже током игре. Зато сам и дошао у Партизан, да заједно са њим и момцима подигнем трофеј и да направимо много лепих момената за наше навијаче. Поред појединачног успеха кроз голове, важан је тимски успех како бисмо заједно дошли до титуле.

Данашњи слављеник није превише размишљао о жељама за свој рођендан и истакао је оно што је најважније у животу.

- Здравље за мене и породицу, све остало је бонус - завршава Натхо.

ИСКРЕНО, МОЈ ГОЛ ЈЕ ЛЕПШИ

СТАДИОН у Хумској је у недељу видео два прелепа поготка из слободних удараца. Прво је Зоран Тошић "начео" мрежу гостију, да би у 80. минуту Натхо поставио коначан резултат. Тешко је проценити који је од та два гола био лепши, међутим, капитен израелске репрезентације нема сумњу.

- Ако хоћете искрено, мој гол је лепши. Али ја толико волим Бамбија да ћу рећи да је то његов - смеје се Натко, и тиме још једном потврђује какво заједништво влада у црно-белом табору.