ФУДБАЛЕРИ Партизана су у премијерном мечу наставка домаћег шампионата прилично лако изашли на крај са Радником (3:0), а један од најзаслужнијих за тријумф црно-белих био је Зоран Тошић, који је мрежу гостију начео у 37. минуту из слободног ударца.


Ипак, тренер Саво Милошевић није био одушевњен издањем својих изабраника у првом такмичарском мечу пролећног дела сезоне.


- Добро је кад тренер није задовољан, јер то значи да постоји огроман простор за напредак - почиње своје излагање Тошић. - Ми смо Партизан и не бисмо смели да се задовољавамо малим стварима. Слажем се да није било сјајно, али опет, створили смо много шанси и убедљивом победом наставили првенство. Почињу такмичарске утакмице, где је већа одговорност као и страх од грешке и због тога се игра пажљивије. То нас је мало спутало да пружимо бољу игру, али не бих превише гледао победи у зубе. Сад, можда ће неко рећи, "није то та игра Партизана, та лепршавост", али могли смо поред ова три гола да дамо још који.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Натхо обележио премијерно пролећно коло Суперлиге Србије


Крилни нападач црно-белих био је стрелац и у првом колу против Инђије, сада опет погодак на премијери.


- Увек добро почнем. Добро се осећам, квалитетно смо радили на припремама, а сада имамо и више времена, с обзиром на то да не играмо Лигу Европе и самим тим имамо седам дана паузе између два кола. Биће све како ваља - уверава Тошић навијаче Партизана.


Рођени Зрењанинац је деловао знатно сигурније и спремније на терену.


- Доста сам причао са људима у клубу, везано за себе и нашу игру. Сваку утакмицу хоћу да одиграм на највишем нивоу, али некад дођете у период када не зависи много тога од вас. Ноге не слушају, глава не може да се "намести". Као и сваки играч, постоје периоди који су лоши. Потребно је да радиш како би из њега изашао. Значи ми сваки гол, надам се да ћу дуго држати форму и помагати екипи - наглашава искусни фудбалер.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Милошевић после прве пролећне победе: Већим делом нисам задовољан, много ствари морамо да поправимо


Уз Тошића, двоструки стрелац био је Израелац Бибрас Натхо, а та веза је била плодоносна и у московском ЦСКА...


- То је разлог зашто сам Натха препоручио људима из клуба. Сваки његов гол је као да сам га ја дао. Драго ми је што и он доноси добро Партизану. Надам се да ћемо и убудуће освајати трофеје.


Израелац је изразио жељу да остане у клубу и по истеку уговора.


- Видим да се осећа добро. Има 32 године, пронашао се овде. Одговарају му Партизан, Београд, децу је уписао у школу, један је од вођа екипе, не видим разлог зашто би тражио нешто ново.