Андреас Нара је отац Икардијеве супруге Ванде и ових дана се нашао у центру пажње јавности јер је изнео у етар причу о свом односу са кћеркама, а нарочито детаљисао стил живота старије са којом више нема никакав однос.


Имам две кћерке. Много сам ближи са млађом Заром, која је недавно родила дечака”, почео је причу за један веома слушани аргентински радио Андреас Нара.


На питање да ли му је Зара дража кћерка, он је одговорио:


Рецимо да сам са њом увек имао директнији и једноставнији однос. Зара је много више везана за своје корене од Ванде и када је имала прилику да напусти Аргентину она је одлучила да остане овде, близу породице. Ванда је у животу доносила изборе због којих смо се често сукобили. Ми смо двоје веома поносних људи и веома је тешко да после свега поново будемо блиски”.

Зара Нара фото: Инстаграм


Нара замера Ванди због превеликих амбиција:


Она је жена заслепљена личном амбицијом и жељом да зарађује новац. Она не мисли ни на шта друго. Није била одувек таква. Срећан сам што моје кћерке имају добар однос. Мислим да је то веома важно. Никада нисам оптерећивао Зару својим односом са Вандом и нисам јој тражио да нас зближи јер то је наша ствар”.


Ванда Икарди је данас веома популарна у Италији – постала је звезда у правом смислу речи док је њен супруг играо за Интер из Милана.


То је за њу добро, рекао је Андреас Нара и наставио. “Више од тог успеха бих волео да је имала јасније односе са мном, као и са мајком. Сада је све то прошлост, али моје мишљење се не мења”.Однос Андреаса и Ванде никада није био лак. Посебно је био нарушен када је она одлучила да напусти Максима Лопеза (првог мужа) и да оде са Мауријем Икардијем (садашњи муж). Било је тада тешких речи између оца и кћерке. Бар годину дана нису имали никакав контакт.


Маури и Ванда Икарди фото: Инстаграм


Још у то време Андреас је дефинисао Ванду као “себичну, плаховиту, превише амбициозу и безобразну”. Тврдио је тада да она “лични успех увек ставља испред свега”.


Односи су се временом мењали на боље, брзином пужа. Данас су, међутим, скроз нарушени и изнова без контакта. Није тајна да Вандин отац није у љубави са њеним мужем Икардијем, још из времена када је пар озваничио своју љубавну везу.