БИЛО је много прилика да се све реши током регуларних 90 минута, а када Звезда није успела да сломи отпор жилавог Шерифа, правда је задовољена са беле тачке. Омладинци црвено-белих су са четири прецизна хица, уз два лоша Молдаваца, оверили велики успех - пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Један од најбољих у тиму Славољуба Ђорђевића, штопер Никола Савић имао је дупли разлог за славље, пошто је истовремено са успехом на терену прославио 19. рођендан.

- Ово је најлепши поклон који сам могао да добијем, али морам да будем искрен и кажем да сам очекивао све ово. Била је тешка утакмица, али били смо доста бољи тим. Могли смо и у 90 минута да решимо питање победника, међутим, нисмо искористили неколико прилика. Имали су мало среће, али на крају се све добро завршило по нас - истакао је Савић.

Талентовани дефанзивац је током претходне године имао великих проблема са повредама. После две повреде колена, штопер је пре почетка припрема оперисао слепо црево, али се невероватно брзо вратио тренинзима и одушевио све у клубу.

- Разлог више за славље ми је и то што су проблеми са коленима и слепим цревом прошлост. Надам се да сам испунио очекивања и захтеве стручног штаба. Победу посвећујем целој екипи. Заслужили смо ово.

Шериф је архивиран одмах по повратку у Београд, а сада је само једно сигурно. У једном мечу осмине финала црвено-беле очекује спектакл, пошто су на путу ка трофеју елитног такмичења за омладинце остала само она најзвучнија имена.