НЕ да на своје, на себе... Тренер Партизана Саво Милошевић образложио је своју бурну реакцију и искључење против Спартака из Москве (2:3) на турниру у Дохи, на којем су судије великим грешкама оштетиле црно-беле. Поред Милошевића, црвени картон је добио и везиста Натхо.


- Не желим да залазим у детаље или мотиве, али овај грб ће морати сви да поштују - истакао је Милошевић. - Дошли смо у Доху и све поштовали. Организацију, људе с којима сарађујемо, противнике и судије. Наши момци се понашају феноменално. То нам је морална обавеза ако желимо да поштујемо овај дрес са овим грбом. Исто тако, ако ми све испоштујемо мораће и нас да поштују. Могу да нас не поштују, али у том случају нећемо радити са таквима.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Тошић отворио душу Русима: Љубав ме вратила у Партизан, зарадио сам довољно и финансије ме више не занимају


Партизанов стратег је упоредио ова дешавања са онима из Турске када је недавно у Белеку повукао екипу са терена на контролном сусрету са румунским Виторулом.


- Објаснио сам тад, ако су професионални актери на терену, морају сви бити професионални. Не смете дозволити да на игралишту буду аматери, онда имате проблем. И на мечу са Спартаком смо имали аматере, зато се дешавају онакве ствари.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Тензије обележиле меч у Дохи: Одлуке судија изнервирале све у Партизану - Милошевић и Натхо искључени, Спартак из сумњивог пенала до тријумфа (ВИДЕО)


Милошевић је презадовољан што је штопер Урош Витас потписао двогодишњи уговор са црно-белима.


- Још једно од појачања које смо желели летос. Слична ситуација као са Бојаном Матићем. Реч је о играчима које дуже времена јуримо, процена је да су нам по профилу неопходни за оно што желимо да играмо. И том чињеницом сам презадовољан. Осим што смо задржали екипу на окупу успели смо да доведемо два играча за која се боримо месецима. Од људи који прате Партизан добијамо похвале већ у пријатељским утакмицама за Матића, сигуран сам да ће иста ситуација бити и са Витасом.


КОМЕНТАРИ МЕ НЕ ЗАНИМАЈУ

ПАРТИЗАНОВОГ тренера не дотичу критичари на друштвеним мрежама.

- Ако морам да коментаришем коментаре, бићу и даље суров у одговору. Апсолутно ме не занимају коментари, били позитивни или негативни. Нису релевантни, јер ти људи не познају фудбал, нити ситуацију изнутра. То би било исто као кад бих ја коментарисао шта се дешава у НИС-у, а немам појма. Чак и кад бих материју изучио споља, и даље не знам шта се изнутра дешава. Било би неозбиљно - сматра Милошевић.