ФУДБАЛЕРИ Војводине вратили су се у суботу са зимских припрема из Турске, где су у летовалишту Белек, у претходне две недеље, поред редовних тренинга, одиграли и шест контролних, пријатељских утакмица. Изабраници Ненада Лалатовића, шефа стручног штаба тима са "Карађорђа", укњижили су тријумф, три ремија и два пораза у одмеравању са, како истичу, јаким ривалима.

- Генерално, припреме су прошле веома добро. Играли смо против веома озбиљних екипа, и утисак је да смо од свих наших тимова који су се припремали у Турској имали најјаче ривале. Намерно сам захтевао тако јаке утакмице, како би наши играчи схватили да могу да се мере са супарницима попут Шахтјора из Доњецка, Рапида из Беча, Марибора или Рубина из Казања. Интензитет у нашој лиги је мањи него што га имају тимови с којима смо се одмеравали, и са те стране могу да будем задовољан укупним учинком у Турској - истиче Лалатовић, и додаје да би играчима једино могао да замери због пада концентрације, посебно у дефанзиви, али уз то је узео у обзир чињеницу да су за ривале имали много јаке екипе.

Новосадски стратег је играчима дао два слободна дана, до понедељка, када ће почети са завршним делом припрема пред старт наставка сезоне у којем у суботу, 15. фебруара, на "Карађорђу" дочекују комшије са Слане баре, екипу Пролетера.

РЕЗУЛТАТИ
Рапид 2:0
Шахтјор 1:1
Фрајбург 2:2
Љвов 0:0
Марибор 2:3
Рубин 0:3