Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да је задовољан игром коју његови играчи пружају током припрема и да им нема шта замерити.

"Радимо на детаљима и побољшању игре и све за сада иде добрим током. Немам шта да замерим било ком играчу, напротив, имам само похвале", рекао је Станковић за клупски сајт.

Црвено-бели су данас одиграли другу контролну утакмицу у Турској, а против Вардара је резултат био 0:0.

"У првом полувремену нам је фалио завршни пас, док је у другом тај сегмент био бољи, али нам је недостајао гол. Доминирали смо целу утакмицу, имали смо прилике из прекида, вероватно је екипа Вардара због дужег времена на припремама мало уморнија па су се зато одлучили за другачију, дефанзивнију игру", казао је Станковић и додао да је сваки играч дао свој допринос.

Он је рекао и да је јако поносан на све своје фудбалере.

"Ово су само контролне, пријатељске утакмице иако им ми приступамо јако и не гледамо ко је противник. Што се тиче рада на тренинзима могу само да им поручим – капа доле. Увек има неких болова, упала, прехлада, али нико није одустао. Од почетка на Кипру до данас сви су на броју и раде пуном паром, само тако да наставе и биће то одлично", рекао је Станковић.

Наредну утакмицу Звезда ће играти против Лудогореца.

"Из утакмице у утакмицу имам нека изненађења, данас је то био млади Конатар. Идемо даље, морамо да радимо још боље, следећа утакмица је против Лудогореца. Један јак тест, где ћемо се можда одлучити за 'стандарднију' поставу, иако то неће значити да су то тих стартних једанаест за које сам се дефинитивно одлучио, али ће екипа од старта одиграти 60 минута", рекао је Станковић.

Тренер стручног штаба црвено-белих рекао је и да жели да његов тим игра јако и агресивно.

"Поделили смо играче у два полувремена, желео сам јак интезитет, висок пресинг, а то су и одрадили, међутим лопта није хтела у гол. Имамо времена да радимо, да отклањамо неке ситнице које нам сметају и да се побољшамо на плану физичке спреме. Екипа какву ја желим мање-више ће изгледати овако – јака и агресивна", завршио је Станковић.