Легендарни играч Манчестер јунајтеда и Ливерпула Пол Инс није у еуфорији због доминације екипе Јиргина Клопа. Упркос томе што су Редси освојили Лигу шампиона и без пораза су у Премијер лиги ове сезоне, бивши енглески репрезентативац сматра да све то није разлог да се једна екипа поргласи великом.


- Када сам играо у Манчестерубили смо велика екипа са великим играчима.Само се сетите тих играче... Да ли би Рој Кенили, Рајан Гигс, имали места у овом Ливерпулу? Наравно да би, нема места ни дискусији на ту тему. Да би овај Ливерпул био велика екипа треба да осваја трофеј за трофејом. Тако се постаје велика екипа. Не можемо на основу једне или две титуле некога да величамо. То зна и Клоп -рекао је Инс у разговору за „БТ спорт“ и наставио. - Ливерпул је био велика екипа осамдесетих. После њих је то био Фергусонов Јунајтед, па онда Челси... Када садашњи Ливерпул буде доминирао као те екипе, тада можемо да га зовемовеликом екипом.


Инс је био љубимац навијачаЈунајтеда у периоду од 1989. до 1995. године, а један је од реткихигрча који је играо и за “црвене ђаволе” и за “редсе”.