ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": БЕЛЕК


ОДЛИЧНО прво и “танко” друго полувреме обележили су трећу, последњу проверу Партизана на припремама у Белеку против словачког Ружомберока. Милошевићев тим је славио захваљујући надахнутој игри најјачег тима (противник без шута ка голу), док су резервисти у наставку дозволили Словацима да утакмицу уведу у потпуну равнотежу - 2:1 (2:0).


Црно-бели су последњу утакмицу на припремама у Турској почели у најјачем саставу - Стојковић, Милетић, Остојић, С. Павловић, Урошевић, Здјелар, Натхо, Тошић, Сума, Асано и Садик. У наставку су шансу добили још Поповић, Брежанчић, Вујачић, Смиљанић, Шћекић, Л.Павловић, Ф.Стевановић, Ивановић и Матић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Матић ће бити озбиљно појачање: Милошевић презадовољан због обављеног посла, који се отегао на пола године


Голови за Партизан су дело Суме у 19.минуту на асистенцију Садика и аутогол Чурме шест минута касније, док је мрежу резервисте Поповића у 50.минуту затресао Герец.


- Не волим овакве утакмице на припремама које нису пријатељске већ више личе на голу борбу за опстанак. Ја сам неко ко не може да натера екипу да на припремама игра за голи живот. Ако и то узмемо у обзир могу да кажем да смо одиграли феноменално - истакао је после утакмице тренер црно-белих Саво Милошевић.