Лалатовић открио детаље Матићеве одлуке да пређе у Партизан

Novosti online

26. 01. 2020. у 12:49

Лалатовић открио детаље Матићеве одлуке да пређе у Партизан

Ненад Лалатовић фото: Н. Параушић

Већ на самом окупљању пред почетак припрема за овај део сезоне Бојан је рекао да се психички више не осећа као наш члан и да жели да промени средину – каже тренер Војводине
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је да је доскорашњи фудбалер новосадског клуба Бојан Матић рекао “да се психички више не осећа као члан Војводине" и да је имао изричиту жељу да пређе у Партизан.

- Већ на самом окупљању пред почетак припрема за овај део сезоне Бојан је рекао да се психички више не осећа као наш члан и да жели да промени средину. Из управе му је тада речено да, ако у клуб стигне одговарајућа финансијска понуда која ће задовољити и њега и Војводину, о његовом трансферу може да се преговара - рекао је Лалатовић за клупски сајт.

Он је рекао и да је прва понуда Партизана била одбијена.

- Након што је Партизан кориговао своју понуду и притом у читав посао укључио и раскид уговора с Немањом Николићем, при чему је у Војводину стигао Момчило Мркаић, клуб је одлучио да се сагласи с преласком Матића у Партизан - казао је Лалатовић.

Шеф стручног штаба Војводине рекао је и да је Матић имао изричиту жељу да пређе у редове београдског клуба.

- Рекао је да му је од стране Партизана понуђен много јачи уговор него што то Војводина може да уради, те да тиме има прилику да реши своју егзистенцију. Ја сам му рекао да је Војводина једнако велики клуб као Црвена звезда и Партизан и да ће, ако у другом делу сезоне буде на истом нивоу као јесенас, на лето сигурно остварити неки добар инострани ангажман. Међутим, он је остао при свом ставу и ја сам морао да се сложим с тим - рекао је Лалатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

MANI SE DEMAGOGIJE

26.01.2020. 18:12

E moj druže beogradski, mi u Novon Sadu se zakopčavamo na leđa.