* ДАРКО БРАШАНАЦ фудбалер Осасуне (Шпанија 1)

ВАЛЕНСИЈА – БАРСЕЛОНА 2

- Најбољи играч Валенсије, Родриго је повређен, а због црвеног картона који је зарадио на последњој утакмици у протоколу нема места и за Пареха. Овако ослабљен домаћин нема шта да тражи у окршају са Барселоном којој је са новим тренером више од лепршаве игре сада много важнији резултат.

* МАРКО ДМИТРОВИЋ голман Еибара (Шпанија 1)

АТЛЕТИКО М. - ЛЕГАНЕС 1
- У овом колу фиксирао бих кеца на Атлетико, чију најслабију партију у сезони није прошла без казне. Са наредним ривалом, не смеју да помисле на реми, а камоли пораз, који би у клубу у коме има много несугласица могао да покренуо нове „пожаре“.

* МИЛОРАД КРИВОКАПИЋ тренер у Селтику (Шкотска)

ХАРТС – РЕНЏЕРС 2&ГГ
- Ренџерс, наш једини конкурент за титулу, гостује Хартсу који је последњи, али повратком нападача Најсмита који се опоравио од повреде, очекујем да буде велики добитак за домаћина. Ипак, двојка је реална, али бих квоту на овом мечу појачао голом са обе стране.

* ТОМАС ФРАНЦИС спортски новинар са Кипра

ДОКСА – АПОЕЛ 2
- АПОЕЛ је изгубио дерби кола од Анартозиса, а изгубио би и корак за водећима ако грешку понови и на терену Доксе. Двојка је фикс кола.

* ДАМИР МИРВИЋ (Мариакерке), прогнозира Белгију 1

АНТВЕРПЕН – ВАРЕГЕМ 1
- Ризикујем предлогом кеца на Антверпен, који осим предности домаћег терена има и нешто бољи тим од Варегема, чија победа у првом делу сезоне је била баш велико изненађење.