Фудбалер Интера Ромелу Лукаку рекао је данас да би Жозе Морињо направио много већи успех с Манчестер јунајтедом да је у тиму имао играче које је тражио. Лукаку се осврнуо на тренере с којима је сарађивао током своје каријере и некима изразио посебну захвалност.


"Мислим да су Роберто Мартинес, Роналд Коеман и сада Антонио Конте извукли из мене оно најбоље. Такође, мислим да би Мурињо, да је имао играче које је желео, направио много већи успех од онога што смо урадили. То су менаџери које ћу увек поштовати", рекао је Лукаку, преноси Goal.com.


Белгијски нападач рекао је и да никада није имао сукоб ни са једним тренером с којим је сарађивао.


"На крају дана, ја сам врло отворен човек и као фудбалер морам да радим оно што менаџер тражи од мене. Никада нисам имао проблем ни са ким од њих и мислим да то показује моју професионалност и спремност за рад", казао је Лукаку.


Он је рекао да је одлуку о одласку из Манчестер јунајтеда донео одавно јер је сматрао да је време да промени средину.


"Одлучио сам то још у марту, отишао сам у канцеарију код менаџера и рекао да је време да нађем нови клуб. Нисам играо и мислио сам да је за обе стране боље да одем. Мислим да сам донео праву одлуку, јер је Јунајтед правио простора за млађе играче, па мислим да је ово добитна комбинација за све нас", рекао је Лукаку.