Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Оле Гунар Солскер наговестио је да ће неки играчи вероватно напустити Олд Трафорд и да игра коју су пружили у последњој утакмици против Барнлија није довољно добра за "црвене ђаволе".


"Желимо да се поправимо, сада имамо нове циљеве. Ово нам је други пораз код куће, мислио сам да смо превазишли то. Почели смо рашчишћавање и сада ћу одговарати на та питања све док се прелазни рок не заврши. За мене је најважније да играмо на терену, а сад ово није било довољно добро за Јунајтед", рекао је Солскер, преноси Goal.com.


Манчестер јунајтед је поражен на свом терену од Барнлија са 2:0.


Медији преносе да је норвешки стручњак све ближи отказу у енглеском клубу, само годину дана након што је постављен за главног тренера, када је наследио Жозеа Мориња. Као његов наследник помиње се и доскорашњи менаџер Тотенхема, Маурисио Покетино.


Солскерје рекао и да сви у клубу морају да признају да игра против Барнлија није била довољно добра.


"У првом полувремену нисмо били довољно оштри, нисмо били спремни да ризикујемо. Они су били врло ефикасни и добро су се бранили, нисмо могли да их отворимо", казао је Солскер.


Он је рекао и да ће и поред тога пружити пуну подршку својим играчима.


"Момци су дали све што могу, али неки од њих доживљавају овакве ствари први пут. Када сте у Манчестер јунајтеду играте у највећем и најбољем клубу на свету. Неки од њих су играли само десет, 12 или 15 утакмица и није им лако", рекао је Норвежанин.


Он је додао и да су разочарани последњим резултатима, али да сваког дана раде на томе да напредују.