ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": АНТАЛИЈА

МАТИНЕ у Белеку донео је много узбуђења, само један гол и прекид утакмице са Виторулом два минута пре краја због недосуђеног пенала за Партизан после старта над Станојловићем. Та одлука турског судије изнервирала је тренера црно-белих Саву Милошевића и натерала да уђе у терен и нареди екипи да крене у хотел, што је и учињено минут касније.

На тај начин нешто раније је стављена тачка на победу црно-белих коју је првенцем у сениорском погону донео Немања Јовић - 1:0 (0:0).


Партизан је утакмицу почео у саставу Н. Стевановић, Лутовац, Смиљанић, Вујачић, Урошевић, Шћекић, Л. Павловић, Лакчевић, Ф. Стевановић, Арамбашић, Ивановић. У наставку су играли још Поповић, Јовић, Чолић, Станојловић, Брежанчић, Кнежевић и Шкрбић.


Више узбуђења, а мање голова, донело је прво полувреме. Пет минута пре краја првог дела игре Стевановић је одбранио пенал Питуу, који је нешто раније скривио после фаула над Мунтеануом.


Промоција нових Партизанових клинаца је могла да крене на прави начин већ у 15.минуту да је Саво Арамбашић уместо пречке погодио мрежу. Оно што њему није успело јесте 17-годишњем Немањи Јовићу у 69. минуту када се сам изборио за шансу и са десетак метара ударцем по земљи постигао, испоставиће се касније, победоносни

погодак.

Утакмицу је са трибина посматрао селектор младе репрезентације Румуније, некадашњи легендарни ас Адриан Муту.