НЕМА никаквих мистерија везаних за нападача Црвене звезде Раџива ван ла Пару. По речима спортског директора Митра Мркеле, Холанђанин је издвојен како би поправио кондицију.


- Није тренирао са екипом последњих дана на Кипру јер је тренер Дејан Станковић тражио да ради кондиционе вежбе и поправи физичку спрему - истиче Мркела. - Постоји могућност да ове зиме пређе у неки други клуб, али то важи за сваког нашег играча који добије конкретну понуду која би задовољила све стране.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Саного и званично нови играч Звезде: Дошао сам по трофеје и нови улазак у Лигу шампиона


Мркела је додао да голман Милан Борјан сам одлучује да ли ће остати или отићи.


- Без потребе се последњих дана увелико пише и прича на ту тему. Видећемо се данас или сутра, попричати о свему. Знамо да постоји интересовања неколико клубова, зна се и наша жеља. У Црвеној звезди бисмо сви волели да он остане. Много је дао клубу, јако је важан за тим, доноси стабилност, улива сигурност. Има уговор до лета 2023, али ако Борјан добије понуду која би испунила његове жеље, донела му материјалну сигурност, сигурно га не бисмо на силу задржавали. Звезда жели да увек има задовољне играче и то правило важе за све.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Терзић: Све неистине о мени схватамо као покушај дестабилизације


За Боаћија је заинтересована мексичка Пачука, Павков је на мети Кинеза.


- Имамо понуда за обојицу, али нисмо задовољни - открио је Мркела.