Фудбалери Црвене звезде тријумфом против кипарског друголигаша Ариса (2:0) окончали су прву фазу зимских припрема на Кипру и у уторак се враћају у Београд. Шеф стручног штаба Дејан Станковић је после премијерне победе на клупи српског првака напоравио резиме десетодневних кипарских припрема.

- Одрадили смо стварно невероватан посао овде на Кипру, једне одличне припреме и драго ми је што смо сви били на броју. А, зна се шта то значи за једног тренера, “ону реч” не смем ни да поменем. Желео бих да похвалим све момке, да им се захвалим на раду, на поштењу, залагању, стварно су златни. Препоносан сам на њих, за само 10 дана ушли су ми невероватно под кожу и желим им сву срећу овог света – рекао је Станковић.

Његов тим је доминирао свих 90 минута против Кипрана, али Станковић није желео да улази у детаље, нити много да хвали.

- Нећу да причам о појединцима, нећу ни о овој утакмици која је у принципу била награда јер није била у плану а дошла је као плус за феноменалан рад. Одиграли су момци два пута 45 минута лепо, коректно, има ту да се ради на детаљима, било је добрих ствари. Хтео бих да се извиним Југу Станојеву што није играо, али хтео сам да пружим шансу старијима. Биће прилике за њега. Честитам свима славу Светог Јована која је и моја слава. Ми настављамо са радом – закључио је шеф струке Црвене звезде.